Стотици хиляди доволни клиенти

Открийте сладки мотиви от художничката Сю Елън Браун

Рисуването по номера ви позволява да творите също като професионален художник. Открийте нови, вълнуващи мотиви, които непрекъснато подготвяме за вас. Този път искаме да ви представим картини по мотиви на Сю Елън Браун. Фен ли сте на фентъзито и животинското царство? Ако да, ще бъдете във възторг!

Числите ли се към редовните купувачи на картини по номера или сте посетили Zuty за първи път? Тогава не пропускайте сладките картини на американската художничка.

Ние сътрудничим с редица независими художници и тъй като желаем постоянно да ви предоставяме нови мотиви, позволете да ви представим Сю Елън Браун.

Коя е Сю Елън Браун?

Сю Елън Браун е художничка от Тексас. Родена е през 1954 г. Още от дете посвещава цялото си свободно време на рисуването. Тя черпи вдъхновение основно от фантастични произведения и приказки на известни автори като Дж. Р. Р. Толкин, К. С. Луис или Ханс Кристиан Андерсен. Вдъхновението от света на магията и свръхестественото се забелязва в нейните творби и днес. И точно това ги прави уникални.

Сю Елън Браун е завършила дизайн в Тексаския университет. След това е работила на няколко места, винаги като илюстратор или дизайнер. От 1986 г. е на свободна практика като независим художник и илюстратор. Освен собствени творения, тя рисува и портрети по поръчка.

Сред най-популярните й техники са маслената и акрилната живопис. Нейни творби са показвани на няколко изложби в южната част на САЩ. Благодарение на богатото си въображение тя се утвърждава предимно като илюстратор на списания и книги за деца и възрастни. Но също така е сътрудничила и с гиганти като Макдоналдс и Пепси.

Картини от Сю Елън Браун

Картините на Сю Елън Браун са игриви и сладки. В тях ще намерите както истински животни, така и такива от царството на приказките. Но почти винаги в невероятни ситуации и вълшебни пейзажи. Картините на Сю Елън Браун ще се харесат на деца и възрастни, на които не липсва въображение. Ще бъдат чудесен подарък за всеки любител на фентъзи жанра, приказките и животинския свят.

Селекция от картини на Сю Елън Браун в Zuty

Тръгнете с нас на едно приключенско пътешествие във фантазията на Сю Елън Браун. Подготвили сме за вас селекция от най-красивите й мотиви. Можете да ги рисувате сами или с децата. Друг вариант е да зарадвате с тях любим човек. Излезте от сивото ежедневие и изберете изображение, което да хване окото ви. 

Бухал и котка в лодка във формата на паун

С картината „отиваме на лунен круиз“ с бухал и котка. И ще плуваме не с друго, а с паун. Творбите на Сю Елън Браун се характеризират с подобни гледки към мечтателни пейзажи. Картината носи успокояваща аура. Перфектна е за спалня. Оставете се да ви приспиват песента на бухала и шумът на морските вълни.

Драконова азбука

Един сладък дракон във формата на буквата "d" е част от целия комплект. Сю Елън Браун подготви цялата азбука под формата на дракони. Така например можете да съставите пълното име на вашето дете и да закачите картините в детската стая. Или нарисувайте собственото си име или фамилията на цялото семейство. Никога не е късно за закачливи мотиви! Внесете весел и цветен елемент в дома си.

Плюшено мече жонглира със снежинки

Всички харесват полярната мечка. Ако и вие сте попаднали под магията на това космато животно от замръзналите пейзажи, нека да не липсва у дома ви. Плюшено мече жонглира със снежинки е още един сладък мотив от Сю Елън Браун, който със сигурност ще зарадва както децата, така и възрастните. Вписва се перфектно в интериора, независимо дали ще го окачите в хола или спалнята. Един поглед е достатъчен и веднага ще забравите за всичко подтискащо.

Мишленце пред къща

Мишките участват в много приказки. Те са хитри и винаги намират начин да надхитрят другите. В същото време са незабележими и могат да се скрият добре. Госпожа Мишка, която носи малко бебе в кошница, ще зарадва всички, които обичат животните. Този сладък мотив ще ви радва както докато рисувате, така и дълго след като го закачите на стената у дома си.

Крилат лъв пазител

В митологията и в приказките лъвът символизира благородството, добродетелта на смелостта и силата. Ето защо често го срещате като хералдическо животно на благородни семейства. Добре познаваме и лъва от „Хрониките на Нарния“, които все още вдъхновяват Сю Елън Браун.

Крилатият лъв пазител е мотив със силна енергия. Ще ви даде смелост и гордост. Вдъхновяващият мотив ще зарадва всеки член на вашето семейство.

Зелено плюшено зайче

Зеленото плюшено зайче вече подскача при вас в дома ви! Харесвате пастелите и искате да озарите дома си със забавен и весел мотив? Поръчайте от нас Плюшеното зайче. Дори много малки деца могат да го рисуват. Мотивирайте ги в тяхното развитие и насърчете тяхната креативност с този красив мотив от Сю Елън Браун.

Станете художник благодарение на рисуването по номера

Рисуването по номера ще ви настрои приятно и ще ви забавлява. Но в същото време ще откриете скрития художник, който дреме във вас и за когото дори не сте подозирали.

Картините по номера се рисуват по проста техника. Толкова е лесно, че дори и човек, който няма много опит с рисуването, ще се справи. Как работи всичко? От нас ще получите отпечатан върху платно мотив. Този мотив е разделен на множество малки номерирани полета. Всеки номер се отнася за определен цвят. 

Вие оцветявате отделните полета според номерата. И лека-полека изпод ръцете ви ще изникне картина, която после ще закачите там, където ще ви носи най-голяма радост. Или можете да я подарите на любимите си хора. От вас зависи какво ще решите. Вижте статията Как да започнем да рисуваме. В нея ще намерите и кратко видео с инструкции, от което веднага ще разберете как да действате.

Техниката рисуване по номера е подходяща за всеки. Дори малки деца или по-възрастни хора с лошо зрение и по-слабо усещане в ръцете се справят. Ние произвеждаме картини с различни нива на трудност. Запознайте се с разликите в трудността, описани в нашата статия в секция Консултации. Препоръчваме ви да започнете от по-лесно ниво, но само от вас зависи какво ще се осмелите да рисувате.

Не забравяйте, че рисуването по номера е главно забавление. И въпреки че усвоявате техники за рисуване и работа с бои, това всичко е главно да си починете и релаксирате.

Защо да опитате да рисувате по номера

  • Отървавате се от грижи. Ежедневни задължения, работа, училище, грижи за семейството. Обичаме да правим всичко това, но понякога ни идва много. Картините по номера ще ви помогнат да оставите тревогите зад гърба си. Ще се концентрирате върху оцветяването на полетата и всичко останало ще остане встрани.
  • Освобождавате се от стреса. Тъй като рисуването ще ви доведе до съвсем други мисли, ще видите, че се освобождавате и от стреса. Стресът има много негативни ефекти върху нашето здраве и затова трябва да се борим с него. Научните изследвания потвърждават, че редовната творческа дейност намалява количеството хормони на стреса и прави тялото по-устойчиво на него.
  • Правите си радост. Лека полека виждате как под вашите ръце се създава красиво произведение. Само си представете вълнението и страхотното чувство след завършването на мотива.
  • Придобивате красива декорация за вашия дом. Все пак всички искаме да имаме хубав и уютен дом. А картините са една от най-красивите декорации въобще. За съжаление, те обикновено са скъпи. Но не и картините от нашия електронен магазин. Залагаме на качество на изгодна цена.
  • Тренирате фината моторика. Работата с четка, бои и платно не е просто ей така. Това е като малка фитнес зала за вашите двигателни умения и координацията на движенията. Ето защо рисуването по номера е особено подходящо за малки деца и по-възрастни хора.
  • Укрепвате самочувствието си. Няма по-добро чувство от това, което ни завладява след добре свършена работа. Ще видите, че всички ще хвалят вашия образ и веднага ще се почувствате по-добре. И то основателно! Развивайте самочувствието си със закачливи мотиви от Сю Елън Браун.

Защо да купувате в Zuty

Ние сме най-големият производител на комплекти за рисуване по номера в Европа. Произвеждаме всичко директно в Европейския съюз и залагаме на високото качество. Вече сме обслужили стотици хиляди доволни клиенти и ще се радваме, ако и Вие станете един от тях. Много от нашите клиенти редовно се връщат при нас и поръчват още нови мотиви.

В допълнение към мотива пакетът включва и куки за окачване на картината, професионални акрилни бои и найлонови четки. Ще ви изпратим всичко в красива подаръчна опаковка. Ако случайно боите ви свършат преди да е готова картината, с удоволствие ще ви изпратим нови безплатно. Освен това предлагаме безплатна доставка при всяка покупка над 1 100 CZK.

В Zuty ще намерите наистина много мотиви. Ако искате да купите освен картина на Сю Елън Браун и някоя друга, няма проблем. Подготвили сме за Вас богат избор от различни тематични категории. Изборът ще задоволи мъже и жени от всички възрасти и с всякакви възможни интереси. При нас ще намерите над 2 500 оригинални мотива. Всичките са проектирани и произведени от нас. Така имаме 100 % контрол върху крайния продукт и гарантираме качеството.

Постоянно имаме отстъпки за вас. Например различни сезонни разпродажби и специални оферти. Разбира се, предлагаме и отстъпки за количество като част от програмата за лоялност на клуб Zuty. Вашите покупки се събират и след достигането на определена граница получавате трайна процентна отстъпка - за цял живот. Отстъпките са както следва:

  • 2 % отстъпка веднага след регистрация,
  • 3 % отстъпка за покупки над 4 000 CZK,
  • 4 % отстъпка за покупки над 9 000 CZK,
  • 6 % отстъпка за покупки над 14 000 CZK.

Покупките при нас са безопасни. Ние пазим вашите чувствителни данни и никога не бихме злоупотребили с тях. Освен това цялата информация за плащането между браузъра и сървъра е криптирана, така че никоя трета страна няма достъп до нея.

Имаме охотен екип за обслужване на клиенти. Ако имате нужда от какъвто и да е съвет, ще се радваме да се свържете с нас. Ние залагаме на първокласното обслужване по време на покупката и след нея. Препоръчваме да се запознаете със секция Консултации, където сме качили редица полезни инструкции и видеоклипове за вас. Те ще ви са от помощ както при избора, така и при самото творчество.