Стотици хиляди доволни клиенти

Рисуване по точки – Как да започнем рисуването по точки

Рисуването по точки е лесна креативна дейност, която всеки може да прави. Вие ще получите платно за рисуване с предварително принтирани мотиви и маркери с цвят по Ваш избор. На предварително принтираното платно с мотивите, Вие постепенно ще оцветявате точките с маркера и ще създавате картина. На платното ще откриете стотици точки с различни размери, които трябва да оцветите. Това е едно страхотно хоби за релаксация. Когато завършите картината, можете да я закачите на стената и да я покажете на любимите си хора. Нашите премиум комплекти включват всичко необходимо за завършване на картината.

Гледайте видеото

Цялата процедура е много лесна и всеки може да я направи. В нашия комплект за рисуване по точки, Вие ще получите висококачествено платно с предварително принтирани мотиви, 2 маркера за оцветяване на точките, кукички за закачане картина и детайлни инструкции. Комплектът включва дебел маркер и тънък маркер. С дебелия маркер можете да оцветявате повечето точки на платното. Използвайте тънкия маркер за да оцветявате в по-малки точки.

Просто следвайте нашите инструкции, за да създадете шедьовър.

  1. Пригответе комплектът с точки, който сте получили от нас. Комплектът включва всичко необходимо, за да създадете картина: платно и два маркера

  1. Решете с кои точки искате да започнете. Има големи и малки точки на платното. Използвайте дебелия маркер за големите точки и тънкия за малките.

  1. Вземете маркер и започнете да оцветявате кръгчетата на платното.

  1. Когато сте готови, сложете в рамка Вашия шедьовър и го окачете на стена.