Стотици хиляди доволни клиенти

диамантени гоблени – Как да започнем да правим гоблени

Диамантените гоблени са креативна дейност, която позволява на всеки да стане художник, дори без никакъв опит. Диамантените гоблени се правят чрез използването на малки диамантчета (камъчета), които се залепят на самозалепващо платно, използвайки писалка и восък. Постепенно залепвайте диамантите на платното за рисуване и наблюдавайте как Вашият шедьовър се появява. Диамантените гоблени са подходящи за всеки, възрастни и деца - творци на всякаква възраст. Диамантените гоблени са „направи си сам“ дейност и също понякога се отнасят към изкуството с диаманти или диамантено рисуване. Всеки комплект с диамантени гоблени съдържат всичко необходимо, за да създадете гоблен.

Нашите комплекти съдържат 5D диаманти, които светят и блестят. Резултатът е по-красива, по-ярка и по-добре изглеждаща картина от тази с орбитални 3D диаманти.

Цялата процедура е много проста и всеки може да я направи.В нашия комплект с диамантени гоблени Вие ще получите писалка, купичка за диаманти, восък за захващане на диамантите и торбички с диаманти. Всяка торбичка има символ на нея и също ще намерите този символ на платното за рисуване. На платното Вие избирате символа, с който искате да започнете и намирате торбичката със същия символ. Вземете купичката за диаманти и изсипете диамантите от торбичката в нея. Използвайте писалката да загребете малко количество от восъка и използвайте писалката да вземете диаманта. Поставете диаманта с писалката на отговарящия символ на платното за рисуване. Продължете по същия начин, докато поставите всички диаманти на платното. Цялата процедура също е описана в нашите принтирани иснтрукции, които ще откриете във всеки комплект с диамантени гоблени.

Гледайте видеото какво представляват диамантените гоблени

Просто следвайте инструкциите, за да създадете Вашия шедьовър

1

Пригответе комплекта с диамантения гоблен, който получихте от нас. Комплектът съдържа всичко, което Ви е необходимо, за да създадете рисунка. В комплекта ще откриете малки торбички с диаманти.

Bitmap22

Има код на всяка малка торбичка, която съдържа диаманти. Комплектът също съдържа торбички за многократна употреба и стикери със символи.

Bitmap33

Погледнете платното за рисуване и намерете кода и символа на платното. Намерете кода на малката торбичка и пренесете диамантите към торбичката за многократна употреба. Залепете правилния символ на торбичката. Можете да използвате торбичката за многократна употреба повторно. Символите на торбичките за многократна употреба ще Ви помогнат да се ориентирате.

Bitmap44

Отлепете парчето прозрачно фолио от платното.

Bitmap55

Изберте символа, с който искате да започнете, и на който да залепите диамантите.

Bitmap66

Намерете символа в легендата на платното

Bitmap77

Намерете торбичката със символа, който отговаря на символа на платното.

Bitmap88

Изсипете диамантите от торбичката в купичката за диаманти.

Bitmap99

Вземете писалката и загребете восъчна основа с края на писалката

Bitmap1010

Вземете писалката и загребете с нея диаманта от купичката. Винаги хващайте диаманта за върха му с писалката, за да можете да залепите диаманта върху платното с кръглата страна надолу.

Bitmap1111

Поставете диаманта на отговарящия му символ на платното.

Bitmap1212

Когато сте готови, поставете Вашата творба в рамка и я закачете на стената.

Допълнителни съвети

  • Ако за първи път правите диамантен гоблен, размерът 40х50см е по-добър, тъй като е по-лесен.
  • Почистете мястото, където ще правите картината и пригответе нашия комплект с диамантени гоблени.
  • Поставете платното на по-голяма, равна повърхност, за да Ви е по-лесно да работите.