Стотици хиляди доволни клиенти

Рисуване по номера - Защо да купувате от нас

Когато обмисляхме навлизането на пазара с оферта на комплекти за рисуване по номера, имахме предвид най-важните неща: качество, широк асортимент и перфектно обслужване. Ние продължаваме твърдо да се придържаме към това и освен това имаме и други идеи как да засилим позицията си като номер едно на нашия пазар. Какви предимства ви предлагаме и защо да купувате от нас? Вижте и се уверете сами какво ни прави толкова уникални.

Картина по собствена фотография

Ако ни изпратите ваша собствена фотография, ние ще я преобразуваме в номериран образец, ще я отпечатаме върху платно и вие ще нарисувате картина, която никой друг не притежава. Всеки може да има свой портрет или картина с вашия домашен любимец или с нещо, което искате да пренесете върху платно за рисуване.

Предлагаме над 6 000 оригинални мотива. Следователно имаме най-широката гама от мотиви на пазар и постоянно добавяме нови. Сами изготвихме проекта и изработихме всеки един от нашите мотиви. Нашите мотиви обхващат различни теми: животни, детски мотиви, цветя, растения, природа, сезони, натюрморти, градове, места и редица други.

Доставка в рамките на 4 работни дни

Ние гарантираме доставка на всяка поръчка до Вашия дом в рамките на 4 дни.

Гаранция за връщане на парите

Ние не търсим излишно причини - ако промените решението си и ни изпратите пакета обратно неотворен, ще ви възстановим цялата сума без въпроси и незабавно.

Безплатно допълване на бои

Свърши ли ви боята, преди картината да е завършена? Напишете ни номера на боята и ние ще ви я изпратим. Като част от гаранцията, ние ще добавим цветовете БЕЗПЛАТНО, само на цената на доставката.

Подкрепа по време и след покупката

Смятаме, че отношенията ни не трябва да приключват с покупката. Искаме да ви предоставим най-високо ниво на обслужване както по време, така и след покупката. Ние сме на ваше разположение със съвети и насоки преди покупката. И ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се обадите или да пишете.

Сигурна покупка

Ние гледаме много сериозно на сигурността на нашия електронен магазин, при нас можете да пазарувате без всякакви притеснения. Благодарение на HTTPS протокола вашите чувствителни данни са напълно безопасни, цялата информация между браузъра и сървъра се предава в криптирана форма.