Стотици хиляди доволни клиенти

Рисуване по номера - Често задавани въпроси

Питайте за каквото искате. Ние ще отговорим на каквото искаме. :-)

  1. Как да започнем да рисуваме?

    Най-важното е решението да започнете. Ако искате да рисувате, изберете мотив на картината, размер и трудност, поръчайте комплект за рисуване по номера и следвайте нашите инструкции. Можете да намерите по-подробна информация в секция Консултации: Как да започнем да рисуваме

  2. Какви са разликите в трудността?

    Мислим както за начинаещи и деца, така и за напреднали художници. Трудността на нашите картини се градира от прости картини до наистина трудни. Трудността се определя главно от: размера на номерираните полета, сложността на техните форми, фиността на цветовите нюанси и размера на самата картина. Повече информация можете да намерите на страницата Разлики в трудността.

  3. Каква е разликата между рамкирано платно и платно без рамка и без опъване?

    При поръчка на комплект можете да избирате от два варианта в детайлите на продукта – картина без рамка и с рамка. Но след като нарисувате картината, пак ще желаете да е в рамка. Затова е по-добре платното да бъде опънато професионално от нас. По-лесно ще ви се рисува върху опънатото платно. Повече информация можете да намерите на страница Рамкиране.

  4. Как да изберем образец за Картина по собствена фотография

    Ако не си изберете от нашата оферта готови мотиви, можете да ни изпратите ваша собствена фотография, от която ние ще изготвим шаблон. Повече информация можете да намерите в статията Как да изберем образец за Картина по собствена фотография.

  5. Какво съдържа пратката?

    Във всеки комплект ще намерите всичко необходимо за рисуване на картината. Така че няма нужда да купувате нищо друго, всичко вече имате у дома. Комплектът съдържа:

  • Платно за рисуване

    Много качествено италианско платно с предварително отпечатани полета, обозначени с номера. Номерата съответстват на цифровата маркировка на акрилните бои.

  • Акрилни бои

    Ние ще смесим точно цветовете, които ще са ви необходими за завършване на картината. Акрилните бои покриват добре, съхнат бързо и не се нуждаят от разреждане с вода. Зависи от вида на картината, но обикновено в комплекта ще намерите до 24 чашки с боя.

  • Четки

    Опаковката съдържа няколко четки с различна ширина на косъмчетата, с които можете лесно да оцветявате както големи, така и малки площи.

  • Рамка

    Ако сте решили да поръчате рамка, ще я получите вече сглобена и с опънато платно. Рамката е изработена от смърчово дърво.

  • Цветен образец и инструкции

    Лесно разбираемите инструкции заедно с цветния образец ще ви помогнат при рисуването на картината.

  1. Какви са размерите на снимките?

    В нашия електронен магазин предлагаме следните размери в сантиметри: 40x50 и 80x100.

  2. Как да изберем правилния размер?

    Прилага се простият принцип - колкото повече фигури има в образеца, толкова по-големи размери са ви необходими. За подробности прочетете статията по тази тема

  3. Ще ми трябва ли нещо друго, което не е в комплекта?

    Всичко, от което ще се нуждаете в повече, е купичка с вода, за да миете четките и хартиена салфетка или кърпа, за да ги подсушите.

  4. Трябва ли да знаем как се смесват боите?

    Не е нужно да знаете това. Ще получите чашки с нужните ви цветове. Няма нужда да смесвате нищо.

  5. Какво е средното време за доставка?

    Средното време за доставка е 4,7 дни. Зависи дали платното е в наличност и дали искате да бъде опънато в рамка. Разбира се, платното за картина по ваша фотография е с по-дълъг срок за доставка.

  6. Давате ли гаранция за връщане на парите?

    Не сте доволни? Ще ви върнем парите без всякакви въпроси. Разбира се, бихме искали да знаем дали грешката е наша и дали има нещо, което можем да подобрим. Ако не сте доволни от нашия продукт, ние ще ви върнем парите без да посочвате причината.

  7. Как мога да се свържа с вас?

    Можете да се свържете с нас по телефона на +359 569 404 01 или като изпратите имейл на info@zuty.bg. Работното ни време е от понеделник до петък 9:00 - 15:00 ч.