Стотици хиляди доволни клиенти

Защо да купувате от нас

Ние искаме да прелагаме на нашите клиенти уникално преживяване, докато създават картините. С нашите комплекти всеки може да бъде художник. Ние предлагаме хиляди мотиви, в десетки категории. Нашите продукти са направени от висококачествени материали и всеки комплект съдържа всичко необходимо.

Най-големият производител в Европа

Ние сме най-големият производител в Европа на рисунки по номера, диамантени гоблени, рисунки по снимки, рисунки с точки и комплекти за картини на платно. В нашата компания ние се фокусираме на високото качество на нашите продукти и удовлетвореността на клиентите. Затова целият процес по развитие, производство и дистрибуция на нашите продукти се развива в Европа.

Рисунка по Ваша собствена снимка

Рисунката от Ваша собствена снимка е страхотен начин да запазите спомени. Изпратете ни Ваша снимка и ние ще я превърнем в рисунка по номера, рисунка с дуаманти, рисунка с точки или картина на платно. Можем да превърнем Вашите семейни снимки, снимки на децата Ви, на Вашите домашни любимци или любимите Ви плакати. Картина, направена по Ваша собствена снимка, също може да бъде един страхотен подарък за Вашите любими хора.

Предлагаме над 24,000 оригинални рисунки по номера, диамантени гоблени, рисунки с точки и картини на платна. Ще откриете мотиви от множество категории като животни, цветя и растения, пейзажи, природа, натюрморт, градове, хора и персонажи, детски мотиви, абстрактни картини, големи картини, мандали и други. Ние също предлагаме картини, направени по Ваши собствени снимки.

Като купувате от нас, Вие подкрепяте художника

В нашия електронен магазин ние внимателно сме подбрали мотивите, които да предложим на нашите клиенти. Затова работим с талантливи художници и предлагаме лицензирани мотиви, които са уникални и интересни. Като купувате от нас, не само ще получите красива картина, но също така подкрепяте художниците в тяхната работа.

Оригинални мотиви, които ще откриете само при нас

Ние си сътрудничим с художници, за да създадем оригинални дизайни, които ще откриете само при нас. Ще откриете мотиви от множество арт стилове, а ние се грижим да поддържаме автентичността на оригиналните творби, доколкото е възможно, когато работим по нашите мотиви.

99 % от нашите клиенти са доволни

Нашата цел е да осигурим удовлетвореността на всеки клиент. Ние предлагаме най-доброто качество на продуктите и нашият екип по обслужване на клиенти е готов да реши всеки проблем или въпрос. В резултат, ние имаме много позитивни мнения от нашите клиенти и те продължават да ни препоръчват.

Обслужване по време и след поръчката.

Нашият професионален екип по обслужване на клиенти е готов да Ви помогне с всеки въпрос или проблем, който може да срещнете. Ние сме отдадени на това, да предоставяме високо ниво обслужване на клиенти и се стремим да осигурим удовлетвореността на всички наши клиенти. Нашият екип по обслужване на клиенти отговаря бързо и е наличен всеки работен ден от 9 сутринта до 3 следобяд.

Сигурна покупка

Нашият електронен магазин е подсигурен с HTTPS протокол и затова няма нужда да се притяснявате за Вашите данни. Всичката информация между браузъра и сървъра се предава под криптирана форма.